Tala Fou - OceanSolar faʻamanatuina le manuia o le auai i Thailand Solar Expo

OceanSolar faʻamanatuina le manuia o le auai i Thailand Solar Expo

Ua fiafia le OceanSolar e fa'ailoa mai lo matou auai manuia i Thailand Solar Expo. Faia i Bangkok, o le mea na tupu na maua ai se tulaga sili mo i matou e faʻaalia ai a matou mea fou fou, fesoʻotaʻiga ma aufaipisinisi, ma suʻesuʻe le lumanaʻi o le malosi o le la. O le Fa'aaliga na matua'i manuia tele, e atagia mai ai le fa'atupula'ia o le malosi ma le naunautaiga mo vaifofo malosi fa'afouina.

e7d20f3f4d76875d6e007fec956c1ad 拷贝

Aotelega o mea na tutupu

Thailand Solar Expo faʻapotopotoina paʻaga mai soʻo se ituaiga o olaga, e aofia ai taʻitaʻi o pisinisi, tagata suʻesuʻe, fai tulafono, ma tagata fiafia, ua tuuto uma i le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le malosi o le la. O lo'o mitamita le OceanSolar i le avea ma se sui iloga i le mea na tupu, e saofagā i le mea na tupu e ala i tautalaga autu, fa'atalanoaga fa'atasi, a'oa'oga lima, ma fale fefa'asoa'i.

E uiga i Taialani Fa'aaliga

Igoa: ASEAN SUSTAINABLE ENERGY WEEK2024

BOOTH.NO.P35

Taimi: 2024.07.03~2024.07.05

Nofoaga: Queen Sirikit National Convention Center

Fa'ata'ita'iga o oloa: MONO 460W / MONO 580W / MONO 630W

MONO 460W Bifacial TransparentBackspete

MONO 590W Bifacial TransparentBackspete

MONO 630W Bifacial TransparentBackspete

 

Talanoaga Autu ma Laulau

O le OceanSolar sa fa'aeaina le iai o le matou Pule Sili, Mr Jacky, i le Thailand Expo e fa'ailoa ai la matou va'aiga mo le lumana'i o le malosi o le la ma le fa'alauiloaina o le tele o a matou oloa fou fou. O le fa'aaliga na fa'afaigofie ai se fefa'asoa'iga taua o manatu ma se malamalamaga loloto i lu'itau ma avanoa o lo'o feagai ma le alamanuia o le la.

Tulaga i luga ole nofoaga

O le potu o le OceanSolar o se vaega taua o le faʻaaliga atoa. Na matou fa'aalia a matou paneta fa'aola, fa'atekonolosi fa'aola. E mafai e tagata asiasi ona va'ai sa'o a tatou oloa o le la ma maua se malamalamaga loloto i le fa'atinoga ma le lelei o oloa. O fa'amatalaga lelei o le fa'ailoga sili lea oa tatou oloa ma fa'amalosia ai la tatou tautinoga i le fa'alauiloaina o le atina'e o tekonolosi fa'aola.

 

 

Faafetai atu ia matou tagata asiasi mai

Matou te faʻafetai ma le faamaoni i tagata asiasi uma na faia le Thailand Solar Expo o se mea e le mafaagaloina. O lou naunautaiga, fiailoa ma le auai malosi e taua mo lo tatou auai manuia i lenei mea.

I le taimi lava e tasi, Ocean Solar Panel Suppliers e faʻafetai tele mo au faʻamatalaga lelei ma fautuaga malamalama. Latou te tuʻuina mai ia i tatou ni vaaiga taua e fesoasoani e taʻitaʻia a tatou mea fou ma faʻaleleia i le lumanaʻi. Matou te faʻafetai faapitoa lava i tagata asiasi faavaomalo na o mai mamao. O lau tautinoga i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o le malosi o le la i le lalolagi atoa e matua faʻaosofia, ma ua faʻamamaluina i matou e maua le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai ma oe.

Faamoemoega i le lumanai

O le va'ai atu i luma, o lo'o tutumau le OceanSolar i lana tautinoga e fa'alauiloa le lumana'i ole malosi ole la. O le Thailand Solar Expo ua faʻamalosia lo matou talitonuga i le suiga o le gafatia o tekinolosi a le la ma maua ai matou faʻamatalaga taua ma fesoʻotaʻiga.

O le aga'i i luma i tekinolosi a le la

Matou te fiafia e uiga i le lumanaʻi o tekinolosi a le la ma ua tuuto atu i le taʻitaʻia o le auala i mea fou. O a matou su'esu'ega faifaipea ma atina'e taumafaiga o le a taula'i i le fa'aleleia atili o le lelei, gafatia ma le fa'atumauina o fofo o le la.

Galulue Fa'alelalolagi

Ua iloa e OceanSolar le taua o le galulue faatasi o le lalolagi e faʻalauteleina le malosi o le la. O la matou sini o le faʻamalosia o faiga faapaaga ma faʻalapotopotoga faʻavaomalo, faʻalapotopotoga suʻesuʻe, ma taʻitaʻi o pisinisi. E ala i le galulue faʻatasi, e mafai ai ona faʻavavevave le suiga i le malosi faʻafouina ma faʻatautaia luitau o le lalolagi i suiga o le tau.

Mauaina ma Aafiaga Faalesiosiomaga

O le gafataulimaina o le totonugalemu lea o la tatou misiona. O le OceanSolar o loʻo tuuto atu i le faʻalauiloaina o faiga gafataulimaina ma faʻaitiitia le aʻafiaga o le siosiomaga o le gaosiga o le malosi o le la ma le faʻaogaina. O le a fa'aauau pea ona matou atina'e ma fautua mo tekinolosi fa'alelei fa'alesiosiomaga ma fa'agaioiga e fesoasoani i se paneta lanu meamata.

 

 

Fa'ai'uga

O le tapunia manuia o le Thailand Solar Expo o loʻo faʻailogaina ai se faʻailoga taua mo OceanSolar. Matou te faʻafetai tele i tagata asiasi uma, faʻaaliga, failauga, ma faʻalapotopotoga na fesoasoani i le manuia o lenei faʻamoemoe. O lou naunau, malamalama, ma le faʻamaoni i le faʻalauteleina o le malosi o le la e faʻaosofia moni lava.

I le va'ai atu i le lumana'i, ua tumu i tatou i le fa'amoemoe ma le fiafia. OceanSolar o le a faʻaauau pea ona avea ma taʻitaʻi i le faʻafouina, galulue faʻatasi, ma le faʻaauau i le alamanuia la. Faʻatasi, e mafai ona tatou faʻaogaina le malosi o le la e fausia ai se lumanaʻi susulu, sili atu ona gafataulimaina mo tagata uma.

Faafetai atu mo lau lagolago, ma matou te tulimatai atu e vaʻai ia te oe i Thailand Solar Expo i le tausaga a sau!

e566f0ec825761c4bc78ed57fc3e821 拷贝

Taimi meli: Iul-12-2024